post@xn--matpnett-d0a.no

 
 

Klikk på en kategori for å se produktene.
 

Følgende rabatter tilhører disse produktkategoriene.
DET ER GRATIS FRAKT I NORGE FOR BESTILLINGER OVER KR 700. FOR BESTILLINGER UNDER KR 700 KOMMER DET FRAKT PÅ KR 170 I TILLEGG.
 

Varegrupper » Alle Produkter

TE, KAFFE OG TILBEHØR

TE, KAFFE OG TILBEHØR

Teer og tilbehør
 

LAVKALORI

LAVKALORI

Confecta's lavkaloriprodukter i Målebåndserien har vært kjente kvalitetsprodukter for slankere, kostholdsbevisste og diabetikere i mer enn 10 år.
 

HAVSALT OG KRYDDER

HAVSALT OG KRYDDER

Havsalt kan betegnes som et gourmetsalt. Det har en finere, rundere smak enn bergsalt. Bergsalt er gamle avleiringer av havsalt som finnes i fjell. Man utvinder dette saltet ved gruvedrift. Bergsalt blir derfor et ”dødt” salt mens havsaltet er et ”ferskt” salt som også inneholder små mengder naturlig jod ( kroppens trenger dette for ikke å utvikle struma) og en rekke mineraler som kalsium, magnesium og sulfat.
 

BAKE-KAKE-FEST

BAKE-KAKE-FEST

Bursdagsfeiring, 17. Mai, eller kanskje bare fest? Uansett anledning har Matpånett.no kakedekor og pynt some gjør baking og festen både morsommere og enklere.
 

SESONG (JUL, PÅSKE, GRILL, IS, M.M.)

SESONG (JUL, PÅSKE, GRILL, IS, M.M.)

Sun Lolly, den sunne frys-selv isen, er laget med ren fruktjuice. Det brukes bare naturlige fargestoffer og smakstoffer i isen og ingen konserveringsmidler. Grillpinner, pinnekjøtt, og alt av Julevarer.
 

GOURMET

GOURMET

Blant våre gourmetprodukter finner du spennende eddikker, en serie med utsøkte produkter fra firmaet Wilkin & Son i England, og Confectas økologiske syltetøy og marmelade. Vi har også et godt utvalg av de fineste kjeksvariantene fra Jules Destrooper. Smak mulighetene med Confecta's Superior Dark Chocolate serie. Mørk Bakekakao med 100% kakao gir brownies og sjokoladekaker en mørkere og fyldigere sjokoladesmak. Se også etter Confecta's Moccabønner med 70% kakao og Varm Sjokoladedrikk med 72% kakao i både porsjonsposer og på boks.
 

GODTERI

GODTERI

Blant vårt godteri finner du: Et utvalg mørk sjokolade med 70% kakao. En sunnere sjokolade. Rik på antioksidanter. Sjokoladehjerter, baller og gullmynter i nett, kjærligheter, drops, whirls og fudge.
 

FAIR TRADE

FAIR TRADE

Fairtrade-merket er din uavhengige garanti for at produktene er handlet etter internasjonale standarder for Fairtrade. Ditt kjøp fører til bedre arbeidsvilkår og tryggere sosiale forhold for småprodusenter og arbeidere i noen av de fattigste deler av verden. Les mer på www.fairtradenorge.no.
 

ØKOLOGISK

ØKOLOGISK

Edikker, sauser, syltetøy, te, marmelader, og krydder. Utvalget øker!
 

CATERING - LOGO

CATERING - LOGO

Se vårt rikholdige utvalg av catering og storhusholdningsprodukter. Spør oss gjerne om kjærligheter, drops eller sjokolade med egen logo.
 

BRYLLUPSARTIKLER

Dekorasjoner for bryllup
 

DATOVARER

Datovarer opp til 70% rabatt
 


 
 

forsiden | produkter | om oss | partner | søk | til kasse | e-post

Alle prisene er inklusive moms.

 


kakedekor, pynt
Smak mulighetene med Confecta's Superior Dark Chocolate serie med
70% kakao.


havsalt
Ekte gourmeter velger
ekte havsalt.


sunlolly, fry selv is, naturlig
Velg mellom flere spennende Fairtrade og økologiske te varianter.